Audiència Pública de Nou Barris a les 19h

La sessió està oberta a tothom i es trasmet també a través de Youtube

Avui dimecres a partir de les 19h té lloc a la sala de Plens de la Seu del Districte de Nou Barris una nova sessió de l’Audiència Pública del Districte. Aquesta, juntament amb la del plenari del proper 4 de març, seran les darreres o penúltimes convocatòries abans de les eleccions municipals del 26 de maig.

Com sempre, l’audiència està oberta a tot el veïnat del districte, perquè tothom que vulgui, formuli preguntes, queixes o suggeriments a l’equip de govern sobre qualsevol tema d’interès municipal. Si no hi podeu assistir, podreu seguir el desenvolupament de la sessió en directe a través del canal de Youtube municipal.

La sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb un espai reservat per a cadires de rodes. També està equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició. A més, disposeu d’un servei d’interpretació amb llengua de signes prèvia demanda.