Audiència Pública de Nou Barris a les 19h

La sessió està oberta a tothom i es trasmet també a través de Youtube

Avui dimecres a partir de les 19h té lloc a la sala de Plens de la Seu del Districte de Nou Barris una nova sessió de l’Audiència Pública del Districte. Aquesta, juntament amb la del plenari del proper 4 de març, seran les darreres o penúltimes convocatòries abans de les eleccions municipals del 26 de maig.

Com sempre, l’audiència està oberta a tot el veïnat del districte, perquè tothom que vulgui, formuli preguntes, queixes o suggeriments a l’equip de govern sobre qualsevol tema d’interès municipal. Si no hi podeu assistir, podreu seguir el desenvolupament de la sessió en directe a través del canal de Youtube municipal.

La sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb un espai reservat per a cadires de rodes. També està equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició. A més, disposeu d’un servei d’interpretació amb llengua de signes prèvia demanda.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies