El carrer de la Gasela renova enllumenat i jocs infantils

Les obres afecten una part de l’aparcament entre el passeig de Valldaura i la rambla del Caçador

Al carrer de la Gasela, al barri de la Guineueta, coincideixen aquests dies dues obres que milloraran la zona. Des d’inicis de febrer, els operaris estan treballant per renovar l’enllumenat del carrer entre el passeig de Valldaura i la rambla del Caçador. Aquestes actuacions inclouen la renovació de l’enllumenat existent amb tecnologia LED, per millorar l’eficiència energètica i el rendiment de la instal·lació. Per aquest motiu la zona d’aparcament queda restringida de manera parcial durant tot el període d’obres.

Les obres de millora de l’enllumenat han coincidit amb la renovació de l’àrea de jocs infantils del mateix carrer de la Gasela. Els operaris han substituït els antics elements de joc i les infraestructures que havien quedat obsoletes o malmeses pel pas del temps i el desgast. A més dels jocs, s’han substituït també el paviment, les tanques perimetrals, els encintats i els elements de mobiliari urbà com ara papereres i bancs.

Aquestes dues actuacions se sumen a les obres de remodelació que han millorat els interiors de la part alta de la Guineueta. Un espais que els veïns feia anys que reclamaven dignificar. Encara queda pendent, però, una fase per remodelar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies