La PAH celebra a Nou Barris el seu 10è aniversari

L’Ateneu Popular acull la trobada estatal de la plataforma que culminarà amb concerts músicals

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va néixer a Barcelona el febrer de 2009, ara fa 10 anys, amb la intenció de donar una resposta ciutadana a la situació d’aquelles persones que, ja llavors, començaven a no poder pagar l’hipoteca i veien com el banc els reclamava un deute elevadíssim, fins i tot després de perdre l’habitatge. La plataforma ha crescut amb els anys, malauradament coincidint amb l’increment d’afectats. Aquest moviment ciutadà disposa de més de 226 nodes a tot l’estat, des dels quals persones directament afectades i persones solidàries s’organitzen juntes per denunciar i canviar la situació.  Enguany, la trobada estatal i aniversari de la PAH tindrà lloc a Nou Barris, un dels districtes més afectats per les ordres de llançament i desnonaments. La cita culminarà amb els concerts dels grups Redbrikers, Los Amantes de amparo i Always drinking marching band, a partir de les 23h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies