La PAH celebra a Nou Barris el seu 10è aniversari

L’Ateneu Popular acull la trobada estatal de la plataforma que culminarà amb concerts músicals

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va néixer a Barcelona el febrer de 2009, ara fa 10 anys, amb la intenció de donar una resposta ciutadana a la situació d’aquelles persones que, ja llavors, començaven a no poder pagar l’hipoteca i veien com el banc els reclamava un deute elevadíssim, fins i tot després de perdre l’habitatge. La plataforma ha crescut amb els anys, malauradament coincidint amb l’increment d’afectats. Aquest moviment ciutadà disposa de més de 226 nodes a tot l’estat, des dels quals persones directament afectades i persones solidàries s’organitzen juntes per denunciar i canviar la situació.  Enguany, la trobada estatal i aniversari de la PAH tindrà lloc a Nou Barris, un dels districtes més afectats per les ordres de llançament i desnonaments. La cita culminarà amb els concerts dels grups Redbrikers, Los Amantes de amparo i Always drinking marching band, a partir de les 23h.