L’Oficina de l’habitatge de la Zona Nord obrirà a l’abril

L’equipament compartirà espai amb una nova Oficina d’Atenció Ciutadana

Els locals de la promoció d’habitatges de l’avinguda de l’Escolapi Càncer concentraran un bon nombre d’equipaments i serveis de la Zona Nord. Al Casal de Barri i el Punt de Barcelona Activa s’hi sumaran ara una Oficina d’Habitatge, una nova Oficina d’Atenció Ciutadana (que substituirà l’actual) per als barris de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona; i un Punt d’Assessorament Energètic.  Tot just al davant se situen també l’Oficina del Pla de Barris i de Treball als Barris.  Les obres, que tenen un cost de 296.000 euros finalitzaran aquest mes de març. La nova Oficina de l’Habitatge de la Zona Nord s’inaugurarà a l’abril.

Fins ara, els veïns d’aquests barris que volien assessorar-se o rebre informació sobre habitatge havien de desplaçar-se fins a la Seu del Districte, al barri de la Guineueta. Per arribar-hi havia de fer servir forçosament el transport privat o públic. L’obertura d’un nou servei a Torre Baró facilita l’accés a tots els veïns de la Zona Nord. L’oficina dona resposta a un dels territoris que més necessitats i demandes té d’habitatge protegits i d’emergència social. Aquest nou equipament entra dins el finançament del Pla de Barris de la Zona Nord.

Amb la incorporació dels nous serveis els entorns de la plaça dels Eucaliptus es consoliden com un centre neuràlgic per als barris de la Zona Nord. Als equipaments i serveis s’hi sumen també l’obertura d’alguns locals comercials i el restaurant escola Cruïlla al Punt.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies