Darrer plenari de legislatura

La sessió servirà per fer balanç d’aquests quatre anys 

Aquest vespre i nit tindrà lloc el darrer plenari del districte de la legislatura. Això marcarà de ben segur el desenvolupament de la sessió. L’informe de la regidora, Janet Sanz, se centra precisament en fer balanç de l’acció del govern en aquests quatre anys. Una exposició, també penjada al web de Districte, que obrirà el debat en el torn de paraules de la resta de partits i del públic assistent.

Un cop superat aquest punt, l’ordre del dia ve ben farcit de temes. A la part decissòria, el govern informarà de l’aprovació de mesures urbanístiques que regularan els equipaments de la plaça de Ca n’Ensenya (ara que han començat le sobres de rehabilitació de l’Església del Mental) i de l’entorn de la Masia de Can Valent. A més, de sotmetre a aprovació les Medalles d’Honor de la Ciutat 2019.

La primera proposició del bloc d’impuls i conrtol també és del govern, per interpel·lar la Generalitat sobre la situació de manca de pediatres i personal mèdic al CIS Cotxeres. Dels partits de l’oposició destaquem els següents punts:

El PSC portarà al ple l’oposició d’un grup de veïns a la nova àrea d’esbarjo de gossos de Can Dragó, que s’està construint a pocs metres de l’actual. També preguntaran per les actuacions realitzades a Canyelles i sobre el canvi de nom de l’avinguda de Borbó per avinguda dels Quinze.

Cs proposa reprovar l’actuació del govern municipal per incompliment de promeses electorals i preguntar quines actuacions no s’han engegat. També demanarà seguiment sobre la seva petició de comprovar i reparar el paviment del Mercat de Canyelles.

El PPC proposarà solucions i mòduls provisionals com a vestidors per al camp de futbol del  CCD Turó de la Peira. També posarà damunt la taula la situació dels horts urbans de la Maladeta, reclamant si hi ha hagut avenços en les negociacions.

El grup del PDeCat ha introduït un punt sobre la protecció a habitatges amb valor històric i patrimonial als barris del Turó de la Peira i a Vilapicina i la Torre Llobeta. Com a prec, sol·licita que es garanteixi que el projecte musical de Vozes puguin continuar assajant a l’Institut Tecnològic de Barcelona, situat a la Trinitat Nova.

I pel que fa a ERC, proposa ampliar els serveis de sales d’estudi nocturnes i que es revisi la localització d’algunes estacions de Bicing futures per situar-les a l’entorn d’instituts i equipaments amb usuaris joves. A més, preguntarà per l’estat actual del Pla de Futur de Can Peguera.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies