Commemoració del Dia d’Andalusia al Parc de la Guineueta

Els andalusos reten homenatge a la bandera i al bust de Blas Infante, un dels pares de l’andalusisme

El Centro Cultura García Lorca organitza un any més una de les gran trobades andaluses al nostre districte, la festa que commemora el Dia d’Andalusia. Oficialment la diada és el 28 de febrer, però com a casa nostra no és un dia festiu, els andalusos trien sempre el següent diumenge per reunir-se al parc de la Guineueta i retre homenatge a un dels pares de l’andalusisme, Blas Infante, que compta amb un bust en un dels racons centrals del parc. La festa commemora que el 28 de febrer de 1980 es va celebrar el referèndum sobre el procés autonòmic d’Andalusia, que va donar plena autonomia a aquesta comunitat autònoma.

La jornada comença amb una missa rociera a les 10.30h, amb la participació del Coro Rociero Pasión Flamenca de Cunit. Acte seguit es posaran seriosos per sentir l’himne andalús i retre homenatge a la bandera i al bust de Blas Infante. Això serà cap a les 11.30h.  Un cop acabada la cerimònia, començarà la part festiva de la jornada, amb actuacions dels grups de dansa de l’entitat.  En paral·lel les dones del Centre Cultural García Lorca cuinaran, com ja és tradició, el potage andalús. Si el voleu tastar, els tiquets els vendran a 3 euros.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies