Els equips del CBS Canyelles reclamen la cobertura urgent de la pista de bàsquet

L’Ajuntament té pressupost però cal l’autorització del Consorci d’Educació per realitzar l’obra  

La cobertura de la pista de bàsquet del CBS Canyelles és vital per a la supervivència del club la temporada vinent. La Federació Catalana de Basquetbol els hi ha donat un ultimàtum: si la pista no està en condicions al setembre, l’equip masculí no podrà mantenir-se en tercera i el femení, actualment en segona, també haurà de baixar de categoria. Els equips infantils van entrenar davant la seu del Districte de Nou Barris abans del Consell Plenari per traslladar la seva demanda. La regidora va lamentar la situació i va instar tant al club com a la resta de partits a fer pinya per ‘batallar per aconseguir la pista coberta’. Hi ha pressupost municipal per instal·lar-hi una lona, però cal l’autorització del Consorci d’Educació de Barcelona, propietari de la pista.

Els jugadors dels equips, l’escola i els infants de l’espai del bàsquet Canyelles fan servir les pistes de l’escola Deià com a canxa d’entrenament i per jugar els partits. La pista, però, no reuneix els requisits que marca la Federació Catalana de Basquetbol. En aquest mandat s’han dut a terme alguns arranjaments als vestidors i la grada, i també s’hi ha instal·lar una nova caldera, però les millores són insuficients per al club. Els hi cal una pista coberta per no haver de suspendre partits i entrenaments cada cop que plou o fa massa fred per jugar. “És el que ens exigeix la federació.– defensa David Gutiérrez, president del CBS Canyelles –  Són quatre lones, de sostre i parets, que eviten el vent i la pluja, que és el més important, i fan que la pista que estigui més o menys climatitzada.” El club demana la instal·lació d’una lona des de fa quatre anys, però des de Districte s’argumentava que aviat podrien disposar de les instal·lacions del poliesportiu del CEM Artesania. Aquest equipament, però, no té encara un projecte executiu. Des de l’Ajuntament se’ls hi ha ofert també al club la possibilitat de traslladar-se a altres poliesportius, una solució que no convenç al club perquè afirmen que els equips infantils haurien de traslladar-se fora de barri en transport a hores intempestives.  És per això que han mostrat la seva preocupació un cop més a l’Ajuntament.

La regidora de Nou Barris, Janet Sanz, es va comprometre a reunir-se la setmana vinent amb el Consorci d’Educació de Barcelona. Segons Sanz, l’Ajuntament té pressupost però des del Consorci s’al·leguen dificultats tècniques per a instal·lar una lona al pati de l’escola Deià. És per això que ha convidat als partits polítics i als representants del club a acompanyar-la a la reunió per tal de fer més força i aconseguir l’autorització del Consorci. “Tornem a parlar amb el Consorci i si nosaltres tenim la partida pressupostària per posar la lona, encara que sigui temporal, perquè, a més a més, ens hem retardat amb el projecte executiu del CEM Artesania, batallem per fer la lona, malgrat hi hagi, ja us dic, una situació de negativa per part de Consorci”.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies