Reclamen la construcció d’una rampa d’accés al centre esportiu del Turó de la Peira

L’AV denuncia el retard en l’obertura de l’equipament per problemes tècnics i administratius 

Ja fa més de quatre mesos que l’AV del Turó de la Peira demana l’entrada en funcionament del nou Centre Esportiu situat en una illa interior als carrers de Sant Iscle i Doctor Pi i Molist. Diversos problemes tècnics i administratius han retardat el procés. A més, l’AV del Turó reclama la construcció d’una rampa d’accés pel cantó nord del carrer de Pi i Molist, tal i com estava previst en el projecte. Aquesta rampa facilitaria també l’accés dels usuaris al Casal de Gent Gran del Turó de la Peira, que actualment han de fer una volta per poder entrar a l’equipament si volen esquivar el tram d’escales.

El Centre Esportiu del Turó de la Peira, pendent d’inaugurar, és totalment accessible pel carrer de Sant Iscle ja que el nou equipament, a diferència de l’antic, queda a la mateixa cota de carrer. Però si s’accedeix pel carrer del Doctor Pi i Molist la cosa es complica, s’ha de fer una volta de 100 metres per accedir amb rampes al Casal de Gent Gran o al Centre Esportiu del Turó. La construcció d’una rampa al tram nord del carrer simplificaria molt aquesta volta i donaria un accés pràcticament directe al casal. La regidora de Nou Barris, Janet Sanz, va donar resposta a aquesta demanda veïnal al darrer plenari. Des de Districte hi ha el compromís d’intentar fer alguna cosa per millorar l’accessibilitat en aquest tram. Una resposta que no satisfà els veïns.

La demanda de la rampa se suma a la resta de queixes que acumula el Centre Esportiu. Acabada l’obra fa ja quatre mesos, l’equipament continua tancat per problemes administratius i tècnics sense que els veïns i els usuaris sàpiguen el motiu. En un primer moment es va haver de construir un nou col·lector d’aigua per a la piscina perquè l’antic estava obsolet. Un detall que no estava previst en el projecte i que va retardar unes setmanes l’entrega de l’obra. Actualment un problema en el concurs d’adjudicació de la gestió està paralitzant l’obertura de l’equipament. El concurs ha estat impugnat per una de les empreses i l’Ajuntament està a l’espera de la resolució de serveis jurídics.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies