L’Ajuntament permetrà sales de vetlla al cementiri de Sant Andreu

A canvi guanya en permuta 6.000 m2 de l’antic camp de futbol de la Damm

El cementiri de Sant Andreu tindrà quatre sales de vetlla als terrenys situades entre el mur del recinte i la masia de Can Valent, actualment zona verda. Districte de Nou Barris ha aprovat inicialment en el darrer plenari l’ús, la volumetria i l’edificabilitat dels equipaments. Ara el pla ha de passar pel ple de ciutat. Seria un tanatori de barri, de titularitat privada, en mans de l’empresa funerària Àltima. Per poder construir el tanatori privat, l’empresa haurà abans de presentar un projecte constructiu adequat a la legalitat vigent

En aquesta operació l’Ajuntament permuta aquests terrenys a Àltima a canvi de més de 6.000 m2 del solar de l’antic camp de futbol de la Damm. Aquest espai passarà a ser de titularitat pública per donar resposta a les demandes d’equipaments del veïnat.

El pla també té en compte la masia de Can Valent. No s’especifica cap projecte de rehabilitació però es determina que es mantingui la titularitat municipal. O bé com un centre de serveis de l’administració pública o bé amb altres usos d’interès públic consensuats amb el veïnat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies