Can Basté es tenyeix de verd per la festa de Sant Patrici

Animació, danses irlandeses i molta música per a una jornada ja tradicional

Un any més, la plaça de Can Basté es disposa avui a celebrar Sant Patrick’s Day, la festa irlandesa més coneguda del món, en què domina el verd, el bon humor i la música, entre altres coses. La jornada està organitzada pel centre cívic Can Basté i per l’escola i companyia de dansa irlandesa Nuala Irish Dancers.

El dia de Sant Patrici a Can Basté es divideix en dos torns. Al matí hi haurà activitats per a tota la família. De 10.30 a 14.30h hi ha prevista una cercavila amb animació al carrer, música antiga i tradicional amb Introbaveritas, taller de danses celtes medievals, una actuació i taller de ball irlandès a càrrec de Nuala Irish Dancers, i mostra de tallers de Can Basté (ukelele, country i dansa irlandesa).

La tarda estarà dominada per la música. Entre les 17 i les 20h es durà a terme una jam session folki irlandesa, a la qual els músics estan convidats a tocar, i la resta, a ballar i picar de mans.

Òbviament, tant al matí com a la tarda hi haurà servei de bar.