Can Basté es tenyeix de verd per la festa de Sant Patrici

Animació, danses irlandeses i molta música per a una jornada ja tradicional

Un any més, la plaça de Can Basté es disposa avui a celebrar Sant Patrick’s Day, la festa irlandesa més coneguda del món, en què domina el verd, el bon humor i la música, entre altres coses. La jornada està organitzada pel centre cívic Can Basté i per l’escola i companyia de dansa irlandesa Nuala Irish Dancers.

El dia de Sant Patrici a Can Basté es divideix en dos torns. Al matí hi haurà activitats per a tota la família. De 10.30 a 14.30h hi ha prevista una cercavila amb animació al carrer, música antiga i tradicional amb Introbaveritas, taller de danses celtes medievals, una actuació i taller de ball irlandès a càrrec de Nuala Irish Dancers, i mostra de tallers de Can Basté (ukelele, country i dansa irlandesa).

La tarda estarà dominada per la música. Entre les 17 i les 20h es durà a terme una jam session folki irlandesa, a la qual els músics estan convidats a tocar, i la resta, a ballar i picar de mans.

Òbviament, tant al matí com a la tarda hi haurà servei de bar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies