L’Escola de Salut de la Gent gran del Turó ens visita

A l’Escola de Salut de la Gent Gran del Turó de la Peira no s’aprèn només sobre salut. També són importants les sortides que fan per conèixer equipaments i recursos de l’entorn. “Estem ubicats actualment en una de les sales del CAP Turó de la Peira però intentem fer activitats a l’entorn, conèixer altres barris del districte i altres recursos perquè pensem que estem en una banda del districte i conèixer tot el que ens envolta és super important”, afirma Cristina Rey, de l’Escola de Salut de la Gent Gran del Turó de la Peira.

Ahir al matí la vintena d’inscrits van visitar les instal·lacions de l’Associació Projectart – Nou Barris TV i de l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris. Totes dues entitats ens trobem ubicades al l’Espai Via Favència.  Els alumnes de l’Escola de Salut van visitar els diferents espais de la nostra entitat i van veure els diferents equips i l’evolució de l’audiovisual des dels anys 80 fins a l’actualitat. També van descobir projectes com el Relligant Nou Barris, una iniciativa en la que participen totes dues entitats i que té com a principal objectiu senyalitzar al mapa les històries, el patriomoni i les curiositats del   districte de Nou Barris. Al local de l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris, es van sorprendre amb els milers de documents gràfics i sonors que s’hi conserven, i les diverses activitats que realitzen els membres de l’entitat.   Al final, satisfacció entre els alumnes de l’escola de salut. “No he fallat mai a les sortides – afirma el Joan Iñíguez, un dels participants-  Des que la Cristina ens va proposar sortir, jo no he fallat cap, i m’agrada molt”. “Aquesta visita és molt interessant, molt maca, perquè ens ensenyen coses antigues, que no tens ni idea del que era i veus la diferència que hi ha entre abans i ara”, afegeix la Mercè Flaqué, també participant.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies