L’activitat de l’Ateneu la Bòbila es trasllada per obres a diversos equipaments

Només resta per reubicar l’entitat 500×20 i trobar un espai polivalent gran al barri

Les activitats de l’Ateneu la Bòbila s’han distribuït en diversos equipaments del barri de Porta. Estava previst que ho fessin a principis d’any, per donar pas a l’inici de les obres que remodelaran i ampliaran l’actual equipament situat als baixos de la plaça de Sóller. El trasllat, però, s’ha retardat fins que les entitats i l’Ajuntament han arribat a un acord sobre la reubicació. A hores d’ara l’Ajuntament està condicionant el local de l’AV de Porta per acollir les oficines de l’ateneu, un magatzem i un espai polivalent. Una gran part de les d’activitats i projectes s’han distribuït ja entre en el centre cívic Can Verdaguer, l’Escola Palma de Mallorca, el casal de Gent Gran Casa Nostra i el local de l’AFEM (l’Associació de famílies per la salut mental de Nou Barris).

Les 13 entitats que formen part de la federació, però, no s’han traslladat definitivament als seus espais provisionals perquè encara queda una entitat pendent de reallotjar, l’associació en defensa de l’habitatge 500×20. També queda pendent trobar un espai polivalent gran per poder realitzar les activitats de major format com ara les assemblees veïnals. L’Ateneu la Bòbila està negociant amb Districte i amb el Consorci d’Educació de Barcelona poder fer ús de la planta baixa de l’antic edifici de l’escola Deià. Les entitats tenen molt clar que no es mouran de la Sóller fins que tothom tingui assignat un lloc i, a més, l’ateneu disposi d’un espai polivalent de grans dimensions.

Les entitats hauran d’estar provisionalment reubicades en aquests espais durant dos anys, els temps previst per a la finalització de les obres a la Sóller. Serà llavors quan puguin tornar a juntar-se a l’actual equipament, totalment renovat i ampliat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies