Més de seixanta receptes per al 16è Festival de Sopes del Món Mundial

Hi haurà una recepta dedicada a Rafa Juncadella, que va importar la idea del festival des de França  

La Xarxa 9 Barris Acull ultima les preparacions per celebrar diumenge a partir de les 12h, la 16ena edició del Festival de Sopes del Món Mundial.  Enguany trobaran més de 60 receptes dels cinc continents, amb sopes des de la Bretanya o Bèlgica a Hondures, Palestina, Xina, el Marroc, Ucraïna o Austràlia, a més de la diversitat procedent de tota la península. El festival, però, tindrà aquest any una sopa  especial en record de Rafa Juncadella, que va importar la idea de la trobada de sopes de Lille, França, i va morir fa unes setmanes. La sopa dedicada a l’impulsor del festival es cuinarà amb les famoses cites i pensaments que ell difonia i repetia. A més, la jornada reclamarà la necessitat de tenir una educació en igualtat, diversitat i antixenòfoba, com a dret humà. El lema és ‘Sopes d’inclusió per a una bona educació!’

Les sopes les fan veïnes i veïns, equipaments i entitats. La col·laboració s’estén més enllà dels fogons. Un exemple són els davantals, que els han decorat amb dibuixos els alumnes d’una escola de la Prosperitat.

Els assistents al festival poden fer un tast de sopes i adquirir també la carpeta amb les receptes de les sopes que hi trobaran. Des de ben d’hora pel matí trobareu fogons, olles i vapors a la marquesina de la via Júlia, però no es començaran a servir fins a les 13h, amb els ritmes dels combos de l’Escola de Blues de Nou Barris. Abans, a partir de les 12h hi haurà circ amb Rufi i el seu espectacle “Date una huerta”.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies