Obert el termini per inscriure’s al sorteig de “Vacances d’Estiu per a Infants i Adolescents”

La campanya ofereix enguany 350.863 places, un 10,50% més que l’any passat

Teniu temps fins al 5 d’abril per aconseguir el número per al sorteig de les 350.863 places de la campanya de “Vacances d’estiu per a infants i adolescents”. Aquesta campanya, que enguany l’ajuntament afirma que ha té un increment de 10,5% més de places, ofereix un miler d’activitats de lleure, esportives, educatives, i culturals per a infants i adolescents d’entre 1 i 17 anys. Són 23 activitats més que l’any anterior, algunes de les quals s’han afegit a petició de les famílies d’altres anys. Amb les activitats es transmeten valors com la convivència, la companyonia i el respecte a l’entorn d’una forma divertida i segura, alhora que s’afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies. Aquest any, l’oferta arribarà de 499 entitats, 10 més que l’any passat.

Trobareu la informació més detallada i la inscripció al sorteig al web municipal. El calendari de la campanya d’aquest any és el següent:

Distribució números pel sorteig d’ordre d’inscripció: del 18 de març al 5 d’abril
Sorteig de l’ordre d’inscripció: 10 d’abril
Enviament SMS a les famílies amb el número del sorteig: 12 d’abril
Inici inscripcions: 27 d’abril
Sol·licituds d’ajuts econòmics: 27 d’abril al 15 de maig

Pel que fa a les beques i ajuts, l’Ajuntament destinarà 3.450.000 euros a cobrir les beques de les famílies que sol·licitin ajudes econòmiques. Es manté la mesura iniciada l’any 2018 per tal que la persona sol·licitant d’ajut que acrediti reconeixement de família monoparental, compti com si es tractés de dues persones pel que fa al recompte d’ingressos/despeses familiars.

A banda de les activitats específiques que es programaran adreçades a grups de persones amb diversitat funcional, el programa té previst cobrir, com en edicions passades, la demanda del servei de monitors especialitzats per atendre les necessitats d’aquella infància i adolescència que requereixi un suport especial per situacions de discapacitat física, psíquica o sensorial, per tal que puguin participar en qualsevol de les activitats programades, i conjuntament amb altres infants i joves, i afavorir així la integració i com a suport a la inclusió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies