Consell Plenari Extraordinari a Nou Barris

La sessió tractarà únicament una modificació urbanística a Sant Martí que afecta el nostre districte

Aquesta tarda a les 19h hi ha programada una sessió de caràcter extraordinari del Consell Plenari de Nou Barris.  L’únic punt de l’ordre del dia és tractar la Modificació del Pla General Metropolità al sector de Prim, a Sant Martí, que afecta tècnicament Nou Barris. Concretament té a veure amb la parròquia de Sant Narcís, situada a zona verda, al parc de Serra Martí, Canyelles. La mesura canviarà la qualificació per regularitzar aquesta situació.  A canvi es guanyarà zona verda per a un pla urbanístic a la zona de la rambla de Prim i el carrer de Santander, on d’edifciarà i es faran eixos cívics i verds.

Segons informa Districte de Nou Barris, com es tracta d’un Consell Plenari Extraordinari, no es desenvoluparà amb el format protocol·litzat dels Consells Plenaris Ordinaris, de manera que la part reservada als precs i preguntes se circumscriurà únicament a la temàtica plantejada.

Us recordem que la sala està equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició, que hi ha un servei d’interpretació de signes que funciona prèvia demanda al correu electrònic spitnb@bcn.cat fins a dos dies laborables abans de la sessió, i que la sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda, amb un espai reservat per a les cadires de rodes.

Si no hi podeu assistir, teniu la possibilitat de seguir la sessió en directe a través d’aquest enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies