El Mercat Importa es trasllada davant l’Institut Valldemossa

Les obres de la Sóller canvien la ubicació d’aquest punt de trobada, debat, intercanvi i mercat de pagès

Les obres de remodelació de la plaça de Sóller han començat i les entitats de l’Ateneu la Bòbila es preparen per traslladar-se per la reforma de l’equipament. Però avui toca una edició de primavera del Mercat Importa i no l’han deixat passar. Per això han canviat la ubicació habitual, a la plaça de Sóller, per l’espai de davant de l’Institut Valldemossa (a la confluència del carrer del Pintor Alsamora amb Rio de Janeiro. En aquesta edició aposten fort pel mercat de pagès, a més de mantenir les parades de sempre d’intercanvis i de mostra de les entitats. Aquest cop incorporen una nova entitat, el Cans Can Dragó, un grup d’usuaris de l’àrea de gossos del barri que treballa per a un espai digne per als animals. A més a més, hi haurà actuacions en directe, barra, dinar i activitats infantils.

El programa és el següent:

Mercat de pagès, artesà i de segona mà de 10 a 18h

Mostra d’entitats de 10 a 14h

Espai Àgora: El barri debat ‘El patrimoni i la identitat popular’, de 12 a 13.30h

Música en directe de 13.30 a 14.30h

Dinar popular i punxa discos de 14.30 a 18h

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies