El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel estrena dos grans murals

Les intervencions són fruit de la col·laboració amb dues escoles d’art i disseny

Els accessos al Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel llueixen ara més artístics. Durant tres dies els alumnes de dues escoles d’art han realitzat a les parets dos murals gegants. Es tracta d’una col·laboració entre el CAC Rogelio Rivel i els centres Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i Escola Massana, amb la mediació del Departament d’Ensenyament que s’ha gestat des del setembre. Aquesta col·laboració beneficia les tres escoles. D’una banda, els alumnes d’art guanyen experiència curricular, s’apropen al món professional i plasmen les seves creacions i dissenys en un espai singular. Per l’altra, l’escola de circ pot decorar de forma gratuïta l’entorn de les carpes on té lloc la formació. Un espai que estava brut de grafits. A més, amb la iniciativa es posen en contacte els dos mons artístics, amb la possibilitat de col·laboracions futures.

L’Escola Massana ha optat per la tècnica del trencadís i la ceràmica pintada. Els artistes d’Olot han pintat un gran mural titulat ‘Fusió’ amb imatges inspirades en el circ contemporani, juntament amb canyes de bambú que representen la flexibilitat i boles de colors que recorden els focus de la carpa de circ. Per això van visitar les classes de l’escola de circ i van portar a les seves aules artistes acrobàtics per fer els esbossos.

Si us apropeu avui a veure aquestes dues obres d’art, us trobareu també amb una nova edició del Diumenge en tribu, una jornada gratuïta per a totes les edats i tipus de tribus, grups i famílies possibles amb espectacles infantils i concerts.  Avui a les 12h la cia. La Ortiga presenta l’espectacle Kumulunimbu, un espectacle de titelles que ens parla de l’amistat entre una nena i un núvol, de la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies