El parc de Josep Maria Serra Martí serà oficialment zona verda

L’Ajuntament traslladarà la seva qualificació de sol edificable al sector de Rambla Prim

Com el seu nom indica, el parc de Josep Maria Serra Martí té des de fa dècades un ús de zona verda. Aquest ús, però, no es correspon a la qualificació urbanística del terreny, que el marca com a ús d’edificable. El Districte de Nou Barris va informar en una sessió extraordinària de la intenció del govern de regular aquesta situació. El parc de Canyelles serà definitivament una zona verda. A canvi l’Ajuntament traslladarà la seva qualificació d’edificable al sector de Rambla Prim, on està previst construir més de 3.000 pisos, la meitat de protecció oficial i dotacional. La proposta de la permuta passarà ara per Casa Gran per a la seva aprovació definitiva.

La regularització del sol com a zona verda també protegeix els equipaments ubicats ja dins el parc i a la parròquia de Sant Narcís, situada en un dels extrems del parc. Tot i que el districte va assenyalar que la qualificació de sol edificable no era una amenaça real per a la parròquia, amb la nova requalificació estarà més protegida.

L’anunci de la requalificació del parc de Josep Maria Serra Martí coincideix, a més, amb les obres de millora que comencen ara a l’espai. Les tasques consistiran a intervenir en el paviment i el sauló dels camins, i també en una renovació general de l’enjardinament per tal de naturalitzar el parc.

Els treballs podrien suposar la retirada d’arbrat per mal estat, creixement deficient o interferències en els recorreguts. En aquests casos, la retirada serà comunicada degudament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies