Receptes d’altres païssos amb històries

El Casal de Barri de la Trinitat Nova dedica jornades a les cuines del món

El Casal de Barri Som La Pera de la Trinitat Nova celebra des de fa 5 dilluns unes jornades centrades en les receptes d’arreu el món i les històries que les acompanyen. L’objectiu d’aquestes sessions és doble. Per una banda els assistents aprenen una recepta de cuina d’un altre pais que no és el seu, i per l’altra escolten les històries de la vida i viatges dels cuiners convidats. En aquesta ocasió es cuinaran i menjaran un dels plats més típics d’Argentina les ‘empanadillas’ (de carn i vegetals). Una veïna del barri compartirà les receptes i històries al voltant del seu plat.

5a Jornada ‘Cuina del Món’
De 18 a 20h
.Activitat gratuïta. Places limitades, reserva la teva trucant al 677 40 81 54
Casal de Barri de Trinitat Nova – SomLaPera, c/ de Garbí, 3

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies