La plaça dels Jardins d’Alfàbia enllesteix la seva remodelació

Les obres han millorat l’accessibilitat i han ampliat les voreres

Ja estan pràcticament enllestides les obres que han transformat la plaça dels Jardins d’Alfàbia. Falten els darrers detalls però els vianants j apoden gaudir d’una millor accessibilitat. La rambla central ja no té esglaons i s’han ampliat les zones de pas a banda i banda de la boca de metro de Llucmajor. Aquesta era la queixa principal dels veïns fins ara, ja que els desnivells i les barreres arquitectòniques dificultaven el pas per a les persones en cadira de rodes. A més, també s’han ampliat les voreres dels dos costats. Per fer-ho, s’ha substituït l’aparcament en bateria per l’aparcament en línia.

Com a la resta de reurbanitzacions, també s’ha aprofitat per renovar l’enllumenat i la xarxa de clavegueram, instal·lar mobiliari urbà nou i alguns arbres. En total han estat 11 mesos d’obres, quatre més dels previstos inicialment.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies