Nou Barris ret homentatge a la República

La tradional cercavila donarà pas a les ofrenes a l’estàtua la Flama 

Ja fa dies que Nou Barris celebra actes en el marc de la Primavera Republicana, però avui tenen lloc els actes més tradicionals: la cercavil i l’ofrena floral a l’estàtua de la República.
La Taula Unitària de Nou Barris per la República serà l’encarregada de fer la tradicional ofrena a l’estàtua de la República, situada a la plaça que duu el mateix nom des de l’any 2016 (abans es deia plaça de Llucmajor). L’acte començarà a les 10.30h amb la també tradicional cercavila, que sortirà de la plaça del Virrei Amat i s’aturarà al pla de les Madres de la Plaza de Mayo.  Durant l’acte també s’estrenarà la nova placa de memòria històrica de la plaça de la República. L’homenatge clourà amb una actuació musical.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies