Continuen les jornades de youtubers al Trinitú Primavera Fest

Els joves de les Roquetes i la Trinitat Nova descobreixen, reflexionen i aprenen sobreles xarxes socials 

El Casal de Barri SomLaPera, de la Trinitat Nova, acull aquest mes d’abril tres sessions que reflexionen al voltant del món youtuber.  La presència de persones rellevants en aquesta xarxa social permet als joves de les Roquetes i la Trinitat Nova preguntar, descobrir i aprendre de les seves experiència en aquest món.

Avui a les 18h serà el torn de Catana3el, una creativa que a través del compte de twitter @catana3el denuncia amb animacions, sota el títol True Stories, situacions en què s’ha vist immersa o experiències d’altres dones amb comentaris humiliants. En tan sols un mes, ha aconseguit mobilitzar una audiència de 13 mil persones després de publicar quatre animacions en les quals reflexiona en clau de ficció sobre la seva experiència com a dona en situacions quotidianes. Catana3el participarà en una xerrada sobre com sobreviure a la fama d’internet.

El projecte Jornades Youtubers acabarà el proper 15 de maig, a les 17 h, amb una festa de cloenda. Més enllà dels coneixements i l’experiència que en aquest terreny puguin adquirir, aquest projecte vol també, entre altres objectius, dotar d’eines i recursos a adolescents i joves per fomentar la autonomia per generar els seus propis projectes, donar veu a joves del territori sense una xarxa social estable, afavorir espais de construcció grupal entre iguals on poder compartir gustos i aficions i crear nexes d’unió entre joves, equipaments, escoles i espais de formació del territori.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies