Obres de pavimentació al carrer de Rosselló i Porcel

Les obres afecten l’àrea d’aparcament i, puntualment, a la circulació dels vehicles

Aquesta setmana han començat les obres al carrer de Rosselló i Porcel, al barri de Porta. Els operaris preparen a hores d’ara la calçada per dur a terme les obres de millora del paviment.  Les tasques se centren entre l’avinguda de Rio de Janeiro i el passeig d’Andreu Nin, un tram important per a la circulació dels vehicles ja que connecta amb l’avinguda Meridiana i es troba molt a prop del Parc de Bombers de Sant Andreu.

De moment, ha quedat afectada bona part de l’àrea de aparcament en aquest tram de carrer.  Però, a mesura que avancin les obres, totes les places d’aparcament quedaran anul·lades temporalment.  A més, està previst que el 16 d’abril, darrer dia de les obres, resti únicament en actiu un sol carril de circulació. Un fet que podria complicar la circulació en aquest tram de carrer, ja que és una de les sortides per a les dotacions de bombers de Sant Andreu, amb seu tot just a la cruïlla de Rio de Janeiro amb Rosselló i Porcel.

Totes aquestes afectacions són de caire temporal i està previst que a partir del dia 18 d’abril la circulació i l’aparcament al carrer de Rosselló i Porcel tornin a la normalitat.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies