Diumenge, abril 14, 2024
La GuineuetaSocietat

Torna a Nou Barris la Fira pel Dia de la Terra

Les jornades se centren enguany en la cultura ecològica i la lluita contra el canvi climàtic 

La Fira per Dia de la Terra va estrenar l’any passat un nou emplaçament al districte de Nou Barris. Aquest cap de setmana la cita torna a celebrar-se la plaça Major de Nou Barris. A la fira hi podreu trobar entitats de tota mena que proposen formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris. A més, es potencia la producció local de bens i serveis que respecten les persones i els sistemes naturals, que són la base perquè les persones humanes puguem disposar d’una vida digna.

Enguany, la fira dedicarà els seus esforços a mostrar com fer créixer la cultura ecològica a casa nostra i, en especial, a la lluita contra el canvi climàtic per evitar les formes de vida i de treball que atempten contra el nostre ecosistema.

En aquest enllaç trobareu detallada tota la programació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies