L’OAC de Nou Barris amplia l’horari a la tarda fins al 28 de maig

L’oficina obrirà les tardes del 23 d’abril al 28 de maig per atendre les sol·licituts de quatre campanyes d’ajuts

L’oficina de l’OAC de Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, 1), ha anunciat que obrirà totes les tardes de dilluns a divendres del 23 d’abril al 28 de maig en horari ininterrumput (de 8.30 a 19.30 h) per atendre els sol·licitants d’alguna de les campanyes d’ajuts programades en aquest període. De fet, les tardes de dilluns, dimarts, dimecres i divendres no faran cap altre tipus de tràmit que sí s’atendran les tardes de dijous, com ja és habitual.

Les campanyes d’ajuts en curs són les següents: el de l’IBI, que ja fa uns dies que es pot sol·licitar; el de les vacances d’estiu per a menors d’edat, a partir del 27 d’abril; i dos més, el relatiu al Fons d’Infància, un fons extraordinari per a ajuts puntuals d’urgència social per a famílies de Barcelona amb infants i adolescents de 0 a 16 anys; i el dels viatges per a la gent gran subvencionats per l’Ajuntament.

Per a tots els casos, recordeu que cal demanar cita prèvia.

L’OAC de la Zona Nord, tanmateix, mantindrà l’horari habitual, de matins.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies