Comencen les obres que convertiran la pista del CEM Guineueta en un pavelló

L’equipament es renova completament, amb cobertura, vestidors nous i grades

Les màquines ja han començat la destrucció de la pista del CEM Guineueta, de cara a la construcció d’un pavelló cobert que està previst que s’estreni el febrer de 2020. De moment estan treballant en el paviment però després han d’enderrocar-ne les grades i els vestidors.

La nova pista coberta tindrà les grades situades a la banda contrària a l’actual i els nous vestidors se situaran a peu de pista, sota les grades. Les obres també aprofitaran per arranjar els entorns i donar continuïtat a les zones verdes des del Parc de la Guineueta fins a l’espai arbrat i enjardinat entre els blocs que s’estenen del carrer Castor fins al passeig de Valldaura.

A més, es milloraran els accessos per complir amb la normativa vigent d’accessibilitat, i s’optimitzarà la instal·lació perquè funcioni amb la mínima despesa necessària. És per això que els materials escollits són fonamentalment fusta i les instal·lacions funcionaran amb aigua calenta dels col·lectors solars, a més de tenir un bon aïllament.

Igualment, la il·luminació de la pista i dels annexos es farà amb diferents lluminàries LED, que regularan el tipus de llum requerida als espais en quant a intensitat lumínica, reproducció del color o regulació, a més d’aprofitar les moltes entrades de llum natural que tindrà el nou edifici.

 

Fotografia cedida pel president de l’EE Guineueta, José Centeno.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies