Comença la reparació de les escales de Costabona després de cinc mesos sense servei

Es preveu que la instal·lació torni a funcionar el 3 de maig, un cop substituïdes peces malmeses per un acte vandàlic

Les escales mecàniques del carrer de Costabona, a Ciutat Meridiana, es troben fora de servei des de fa uns cinc mesos. Un acte vandàlic contra un dels vidres de l’escala va provocar una avaria greu que ara, finalment, sembla que se solucionarà. Els operaris ja han retirat totes les peces malmeses, entre elles 17 graons, dos eixos i els frens d’emergència. L’empresa de manteniment Thyssen ha informat a l’Ajuntament que la demora en la reparació es deu a les dificultats que s’ha trobat a l’hora de rebre les peces del material a substituir. Un material que ha hagut d’encarregar a l’empresa Schindler, que va fer la instal·lació de les escales. A hores d’ara Thyssen ja ha rebut gairebé totes les peces de substitució de l’empresa instal·ladora, i les que falten les rebran entre avui i demà. Per tant, l’empresa de manteniment calcula que per al 3 de maig s’hauran instal·lat totes les peces i les escales mecàniques podran tornar a funcionar.

Mentrestant, els veïns i veïnes de la zona observen les tasques de reparació des d’una posició entre la il·lusió i la desconfiança. Aquestes escales mecàniques els permeten salvar un gran desnivell i a la zona hi viu molta gent gran. Un veïnat que es mostra fart de les avaries constants que s’han succeït des de l’entrada en funcionament de les escales mecàniques. “El que voldria es veure-les en funcionament contínuament, sense avaries, que hi hagi un manteniment com cal.  – demana Andrés Valderrama, veí de Ciutat Meridiana – Aquestes escales necessiten un manteniment continu i estar sempre a sobre d’elles.” Des de l’Ajuntament s’han compromès a informar al barri puntualment sobre l’estat de resolució de l’avaria.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies