XII Cross escolar de Nou Barris

El Parc Central es converteix en la pista d’atletisme dels joves corredors

El 12è Cros de Nou Barris converteix aquest matí, entre les 10 i les 13h el Parc Central de Nou Barris en una gran pista d’atletisme. L’organitzador és el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), amb el suport del Districte i del Club d’Atletisme Nou Barris. Es tracta d’una jornada imprescindible per a tots els nens i nenes amants d’aquesta disciplina, que es retrobaran amb un dels circuits verds més importants de la ciutat, i també dels més exigents, ple de girs i desnivells. Les distàncies aniran segons l’edat dels participants i oscil·len entre els 400 metres per als nascuts entre 2014-2015, i els 2.200 metres per als més grans, nascuts entre el 2001 i el 2002.

Aquest cros forma part de la Challenge Cros del CEEB. En total són set curses repartides en set parcs de diferents districtes de Barcelona. La competició busca fomentar l’esport, en aquest cas concret l’atletisme, entre els infants i joves de la ciutat. Hi poden participar de manera individual o a través de les seves escoles.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies