En marxa les obres del vial de Pedraforca que connectarà Ciutat Meridiana amb Can Cuiàs

Els operaris preparen el terreny per fer un pas rodat paral·lel al camí de vianants

Les obres de construcció d’un vial que connectarà Ciutat Meridiana amb Can Cuiàs ja són un fet. Els veïns han començat a veure, per fi, moviment al carrer del Pedraforca. Les obres haurien d’haver començat fa més d’un any, quan va finalitzar la reurbanització del carrer. Però la tramitació de les expropiacions dels terrenys va endarrerir tot el procés. Ciutat Meridiana té la peculiaritat que molts dels espais que envolten els edificis pertanyen a les comunitats de veïns. I han calgut unes 500 expropiacions per poder engegar les obres del vial. Un projecte molt reivindicat pels veïns. L’any passat es va obrir un camí de vianants amb un recorregut que serà paral·lel al nou vial.

El nou vial de sentit únic enllaçarà el punt final del carrer del Pedraforca fins a la cruïlla del carrer de Les Agudes amb el passatge de Wagner. Les obres resoldran la connexió de la part alta de Ciutat Meridiana amb Can Cuiàs. Fins ara, el carrer de Pedraforca acabava en un cul-de-sac que complica la mobilitat rodada dels veïns. El projecte té un pressupost d’un milió i mig d’euros i inclou també la instal·lació de mobiliari urbà i la implantació de xarxa de clavegueram. També es naturalitzarà el talús amb nova vegetació amb la corresponent xarxa de reg. Està previst que les obres s’acabin al setembre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies