Nous vestidors per al camp de futbol Ciutat Meridiana

El club estrenarà també oficines en uns mòduls de dues plantes

Els operaris encaren la recta final dels nous vestidors del camp de futbol municipal de Ciutat Meridiana. Uns mòduls de dues plantes que a banda dels vestidors per a jugadors i àrbitre inclouran també altres espais, com les oficines del club i un servei de bar. A més, el projecte actuarà també sobre l’entorn del camp de futbol, per millorar-ne l’accessibilitat. Especialment pel que al fort pendent que dona accés al camp, no apte per a cadira de rodes.

Aquestes noves instal·lacions donen resposta a la reivindicació del club de futbol de Ciutat Meridiana. Els vestidors antics eren també mòduls provisionals, ja que el camp es va reubicar des de la part baixa del barri a la zona actual, fronterera amb Can Cuiàs. En aquell moment es pensava en una reubicació temporal però en allargar-se en el temps, els mòduls es van deteriorar i van quedar obsolets, amb problemes importants de calefacció i aigua calenta.

Les obres d’enderroc i substitució dels mòduls, així com la reurbanització de l’entorn i l’accés, es van licitar l’estiu passat amb un pressupost que superava els 800.000 euros i en un principi es preveia que les instal·lacions estiguessin enllestides al mes de març passat. Mentre no s’enllesteix el nou edifici, els vestidors dels jugadors i les oficines del club  es troben en barracons també provisionals.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies