La Zona Nord celebra el Dia Internacional de la Dansa

La plaça Roja acull aquest cap de setmana una mostra de diferents estils d’aquesta disciplina artística

Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, el Teatre de la Zona Nord va iniciar ahir diveresos activitats i actes relacionats aquesta disciplina artísica.  Avui dissabte, a partir de les 11.30h, la plaça Roja serà l’escenari de la jornada ‘La dansa surt al carrer!”, amb la participació de les agrupacions que assagen al centre cívic Zona Nord. Sota aquest títol tan explític la jornada començarà amb la lectura d’un manifest i a continuació tindrà lloc una mostra dels diferents estils de ball que s’assagen al centre cívic.  Hi participarà un grup de balls llatins i una companyia de dansa contemporània, “Pasos Impares”. També hi haurà una mostra de ball en línia i de zumba, així com grups de joves del barri amb les seves propostes de danses urbanes.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies