Un nou camí de vianants entre Vallbona i Montcada

Estarà envoltat d’una zona enjardinada i s’estrenarà a l’estiu

En marxa les obres que milloraran la connexió entre Vallbona i el barri de Can Sant Joan (Montcada i Reixac). Actualment els veïns disposen del camí que voreja el Rec Comtal, just a tocar de les vies de la Renfe. Ara per sobre d’aquest camí s’està obrint un segon trajecte per a vianants que parteix del carrer d’Oristà i travessa el turó fins arribar a la ciutat veïna, concretament al carrer del Bosc. Per aconseguir-ho es rebaixarà el pendent, que actualment es troba en un 16%.  A més, al voltant del camí es crearà una zona enjardinada. Els canvis de moment ja són visibles perquè s’ha retirat bona part dels arbustos i vegetació que cobria la zona. Tot plegat està previst que estigui enllestit per al proper mes de juliol.

La connexió amb Can Sant Joan és molt important per als veïns de Vallbona. Són molts els que es desplacen fins a aquell barri de Montcada per fer les compres o per portar els nens i nenes a les escoles, entre altres raons.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies