Fusió d’arquitectura i música al barri de Can Peguera

Una marxing band de l’ESMUC posa banda sonora al conjunt de cases barates 

La Setmana de l’Arquitectura arriba avui a Nou Barris. A partir de les 17h una marxing band, a càrrec d’estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (l’ESMUC), recorrerà els carrers de Can Peguera. Una bona manera de gaudir de l’arquitectura d’aquest conjunt de cases barates.  El punt de trobada d’aquesta activitat gratuïta és el Casal de Barri la Cosa Nostra.

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2019. Can Peguera és un dels escenaris de la ciutat que formen part de la jornada.   Podeu consultar la resta de la programació en el següent enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies