Festa Major a Porta

Matinal infantil i tarda de jam session 

Porta enceta el calendari de festes majors dels diversos barris del districte, amb una programació molt variada que s’estén fins al proper 19 de maig. Enguany la principal novetat serà l’absència d’un dels principals escenaris de la festa. Poc queda ja de la plaça de Sóller, que es troba immersa en una remodelació que la canviarà completament. Així doncs, els diversos actes s’han dispersat per altres espais i places del barri. Dos d’ells són novetat, com la plaça dels Maquis, que és com anomenen l’espai entre els carrers d’Alcúdia, Valldemossa i Felanitx; i la plaça del Pàrquing Valldemossa, entre els carrers de Valldemossa, Formentor i Alcúdia.

La comissió de festes ha previst per avui  els següents actes:

  • de 10 a 16h El matí del PIFA amb activitats lúdiques infantils i botifarrada, a càrrec de l’AR Atl. Piferrer. Als Jardins de Can Verdaguer.
  • 17h Jam session a Porta’m a l’Hort, a càrrec de la comunitat que gestiona aquest espai (cantonada carrer de Piferrer amb carrer de la Ciutat de Mallorca).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies