Les escales de Costabona tornen a funcionar després de mesos d’avaria

L’empresa de manteniment fa un seguiment per si tornen les incidències o  actes vandàlics

Després d’estar de cinc mesos fora de servei les escales del carrer de Costabona, al barri de Ciutat Meridiana, tornen a funcionar des de fa uns dies. Un acte vandàlic contra un dels vidres de l’escala va provocar una avaria greu que va deixar sense servei una instal·lació molt necessària per als veïns de la zona. Les escales mecàniques els permeten salvar un gran desnivell i a la zona hi viu molta gent gran i amb mobilitat reduïda.

Seguiment per evitar indicències

El veïnat es mostra fart de les avaries constants que s’han succeït des de l’entrada en funcionament de les escales mecàniques. És per això que tot i que es troben alleugerits, encara desconfien de si aquesta reparació serà la definitiva. Sobretot perquè, segons expliquen, el primer dia d’entrada en funcionament ja va patir una primera incidència. Per aquesta raó des de l’empresa de manteniment s’està fent un seguiment del bon funcionament de l’escala, i per detectar a temps possibles actes vandàlics.

Retard en la reparació

De fet, la darrera reparació va trigar més de l’habitual en poder resoldre els greus desperfectes que va ocasionar el trencament d’un dels vidres de l’escala. Els operaris van haver de retirar totes les peces malmeses, entre elles 17 graons, dos eixos i els frens d’emergència. Les tasques de reparació es van dilatar en el temps per les dificultats que van tenir a l’hora de rebre les peces del material a substituir. Segons l’empresa Thyssen, encarregada del manteniment,  l’empresa Schindler, que va fer la instal·lació de les escales, va demorar l’entrega d’alguns dels recanvis necessaris per tornar a engegar les escales.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies