La Festa Major de Nou Barris acull els actes del Dia Contra l’LGTBI-fòbia

El col·lectiu LGTBI protagonitza avui el pregó, una fira d’entitats i una manifestació festiva

La Comissió Unitària 28 de juny, amb el suport de diverses entitats i equipaments del districte, han portat aquest any les activitats del Dia contra la LGTBI-fòbia a Nou Barris, coincidint amb la festa major del districte. Aquestes celebracions viuran avui -si les pluges respecten la jornada- el primer dels tres grans dies del programa i ha reservat espai a l’agenda d’actes per incloure exposicions, xerrades, projeccions audiovisuals, poesia queer i música. Concretament, avui de 16 a 19h, diverses associacions i grups seran presents a la Fira d’Entitats LGTBI que s’ubicarà a la confluència de la plaça Major de Nou Barris amb el carrer del Doctor Pi i Molist. El Centre LGTBI s’hi afegirà, per primera vegada, amb l’objectiu de fer visibles entre la ciutadania els programes i serveis que impulsa.

Ben a prop de la Fira d’Entitats, a les 17h, començarà una Biblioteca Vivent. L’objectiu de l’activitat serà eliminar els prejudicis i estereotips a través del diàleg amb els llibres/persones, un grup de refugiades i migrants que explicaran les seves històries i la persecució que han viscut.

A més, el Pregó de Festa Major anirà a càrrec de les entitats LGTBI de la ciutat. Serà a les 19.30h al pati de la Seu del Districte, on la Banda Municipal oferirà un concert per amenitzar l’acte.

Tot seguit, a les 20.30h, començarà una manifestació reivindicativa però de caire festiu, que anirà des de la Seu del Districte fins a la plaça del Virrei Amat, tot recorrent el carrer del Doctor Pi i Molist. Al llarg de la marxa tindran lloc diverses accions reivindicatives.

Més enllà d’aquests actes de caire LGTBI, el programa oferirà més activitats que podeu consultar en aquest enllaç.  En destaquem:

A partir de les 18h, el parc de Can Dragó acull els concerts del Meridiana Rock. Un festival organitzat per Plataforma per la Llengua en què tocaran grups del panorama català com Doctor Prats, Auxili, Roba Estesa, Infumables i Suu, entre altres. Podeu consultar els horaris al web oficial.

També podeu gaudir a les 21.30h, de l’espectacle de llum, aigua i música al parc de Josep Maria Serra Martí. L’aigua i la llum la posarà la Font Màgica Manuel de Falla que ballarà la música de la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris.

I a les 22h, podeu ballar el lindy hop dels anys 20, 30 i 40 amb els ritmes del concert Shakin’all, a la plaça de Joaquim Serra (la zona de les oliveres de la plaça major de Nou Barris).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies