Tasques de millora al parc de Josep Maria Serra Martí

Es renoven les zones verdes per naturalitzar els parterres

Des de fa algunes setmanes, operaris estan treballant en millores al parc de Josep Maria Serra Martí, a Canyelles. Aquestes tasques van encaminades sobretot a recuperar el verd dels parterres, que en alguns casos es trobaven en mal estat i presentaven clarianes. En aquesta línia s’han plantat herbes aromàtiques i petites plantes per tal de recuperar el verd. També està previst retirar aquells arbres o soques d’arbre en mal estat o que interfereixin en els recorreguts naturals del parc. En paral·lel s’estan tractant alguns dels pins contra la plaga de la processionària.

A banda d’aquestes actuacions sobre el verd, les obres de millores també preveuen intervenir en el paviment i el sauló dels camins.

Ja feia temps que l’AV Canyelles reclamava millores en el manteniment del parc, ja que, segons afirmaven, s’havien anat formant clarianes en els parterres i s’havien tallat arbres, deixant-hi la soca.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies