La Prosperitat enceta la festa major del centenari del barri

Les celebracions s’estenen fins al proper diumenge dia 2 de juny

La Prosperitat comença avui nou dies de festa major. L’edició número 41, que serà, a més, especial per al veïnat, ja que aquest 2019 celebren el centenari del barri, 100 anys des de la primera pedra documentada d’una promoció d’habitatges.

Com sempre, la programació de festa major inclou tota mena d’actes dispersos per tots els espais del barri. Alguns a càrrec de la comissió de festes i altres organitzats per alguna de les moltes ‘penyes’ d’amics i veïns de la Prospe.

Avui l’activitat està previst que comenci a les 12h amb una cercavila on hi participaran els dos nous capgrossos del barri, la Prospe i el Pestaña i s’allargarà si la pluja ho permet, fins ben entrada la nit. Hi trobareu des de tot tipus d’actes gastronòmics i musical, com el colesterock (barbacoa amb concerts) o sardinada, al clàssic pregó (23.30h) o actes ben originals com un tragaboles humà  o un concurs de llançament de pinyols d’olives.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies