Eleccions municipals 2019

On podeu fer seguiment de l’escrutini i els resultats un cop tanquin els col·legis electorals?  

Després de dies d’intensa campanya per fi ha arribat el dia de les urnes, on els ciutadans de Nou Barris apostaran per la candidatura a l’alcaldia de la ciutat que millor els representi. En principi tothom ha d’haver rebut la tarjeta censal on s’indica el centre on s’ha de votar. Tots aquells que no l’heu rebut o l’heu perdut, teniu també la possibilitat de consultar via internet el col·legi electoral on heu d’anar a partir d’un l’enllaç que ofereix l’Ajuntament de Barcelona. 

Un cop tanquin els col·legis electorals podeu seguir el seguiment dels escrutinis i els resultats, tant a nivell de ciutat com a nivell de districtes i barris, de la jornada.  Ho podeu consultar en la secció que beteve.cat ha habilitat per fer-ne el seguiment. 

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies