La remodelació de la plaça d’Olof Palme es queda curta per als veïns

L’AV Turó de la Peira critica que no s’ha guanyat espai per a actes de festa major

El nou disseny de plaça d’Olof Palme no respon a les expectatives veïnals. L’AV del Turó confiava que la reforma trauria més profit de l’espai. Segons els veïns, el nou aspecte de la plaça amb jardins i una zona infantil no permet aprofitar l’espai com a lloc de trobada d’actes i festa major. A més, no estan satisfets amb les millores d’accessibilitat que s’havien de fer tant a la part superior com a la part inferior.

Feia més de deu anys que esperaven tenir una nova plaça, però el resultat final no era el que esperaven. Tot i que estan satisfets amb algunes millores que s’han fet a l’espai, l’AV del Turó té moltes queixes sobre algunes de les actuacions que s’han dut a terme. En primer lloc, no estan d’acord amb l’extensió dels parterres situats la costat del mur i al mig de la plaça. Segons els veïns, són massa grans i ocupen bona part de l’espai. “M’agrada la plaça com a zona verda però amb el disseny s’han menjat tota la plaça.- afirma Antonio Silva, president de l’AV Turó de la Peira- Primer, no estic d’acord amb els dos parterres que hi ha al mig, perquè hi hauria d’haver un espai per ficar tarimes per a la festa major o per a qualsevol acte infantil per a les escoles, que era el que demanàvem. Després el parterre sota el mur hauria de ser molt més estret, s’ha menjat part de la plaça i ens ha quedat només un carrer.” En canvi troben a faltar verd enfiladís que cobreixi el mur de contenció que limita la plaça.

L’accessibilitat és un altre deure pendent. A la part superior, s’ha substituït l’escala costeruda que connectava amb el carrer de Montsant per una de nova, més còmoda. Però els accessos cap a la part inferior continuen sent dues escales i una rampa que, comptaven, se suavitzaria, però que es manté igual.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies