Diumenge, abril 14, 2024
SocietatVilapicina i la Torre Llobeta

Presentació de “Tres dies a la presó” a la plaça del Virrei Amat

Òmnium Cultural i Gemma Nierga, autora del llibre, porten a Nou Barris les reflexions de Jordi Cuixart

La periodista Gemma Nierga va conversar durant tres dies amb en Jordi Cuixart en un locutori de la presó de Lledoners. Va ser un diàleg que titlla d’obert, “amb franquesa i contundència”, en què va poder veure el president d’Òmnium “en la seva dimensió més humana i també en la més política”. Aquestes converses i reflexions són les que ha portat al llibre “Tres dies a la presó”, que avui presenta a la plaça del Virrei Amat, en un acte organitzat per Òmnium Cultural Nou Barris i a on també hi serà present Marcel Mauri de los Rios, vicepresident de l’entitat. El llibre vol transmetre les claus per comprendre una figura clau del present polític. Repassa la trajectòria personal i professional de Jordi Cuixart, la vida a les presons de Soto del Real i de Lledoners, i la política, des del paper d’Òmnium en la societat catalana fins a la manifestació davant de la conselleria d’Economia per la que està sent jutjat acusat de rebel·lió.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies