Cessió d’ús d’un solar a la Trinitat Nova per a cooperatives d’habitatge

L’Ajuntament treu a concurs un terreny de 661m2 del carrer d’Aiguablava

L’Ajuntament acaba de treure a concurs un solar de 661m2 situat al carrer d’Aiguablava, 74-76. Les cooperatives d’habitatge o grups de convivència tenen fins al 8 de juliol a les 13h per presentar els seus projectes. La proposta guanyadora disposarà de la cessió d’ús del solar d’Aiguablava per un període de 75 anys, prorrogable fins a 15 anys més. En aquest terreny es podran construir fins a un màxim de 27 habitatges d’uns 85-90 m2.  L’edifici resultant tindrà una planta baixa més dues pel cantó de muntanya i planta baixa més set pel cantó mar. La construcció esglaonada de l’edifici respon al fort desnivell del solar entre el carrer d’Aiguablava i la plaça de la Terra.

Al concurs es valorarà la vinculació dels grups amb la vida comunitària i el seu nivell d’arrelament i participació en la vida associativa del barri. Precisament una part dels espais construïts amb la cooperativa hauran de ser d’ús comú i per al barri.  Els habitatges tindran la qualificació d’HPO i, per tant, les unitats de convivència hauran de reunir les condicions per accedir a aquesta tipologia d’habitatges protegits.

El concurs de l’Ajuntament inclou també dos altres solars a la ciutat de Barcelona, un a Sants (carrer de la Constitució, 43) i un tercer solar a les casernes de Sant Andreu. L’any 2017 ja es van treure a concurs cinc solars de la ciutat, un d’ells a les Roquetes. A hores d’ara aquest solar ja compta amb un projecte executiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies