Festa pel canvi de nom de la plaça de les Treballadores i Treballadors de la Harry Walker

La Guineueta enceta la festa major amb dos festivals, un familiar i altre per als joves

Aquest cap de setmana trobareu festes i activitats per bona del districte. Una d’elles és la festa popular amb què el veïnat de la Prosperitat celebrarà el canvi de nom oficial de la plaça de Harry Walker per dir-se plaça de les Treballadores i Treballadors de Harry Walker. Un canvi que ve propiciat pel desig del barri de recordar la històrica vaga de 72 dies per les dures condicions laborals de la fàbrica. L’acte està previst per a les 13h a la mateixa plaça, amb l’assistència dels dos nous veïns del barri, els capgrossos tecnològics la Prospe i el Pestaña, que ballaran amb la Txaranga de la Prospe. També hi participaran treballadores i treballadors que recordaran els alts ritmes de treball imposats i el gran esforç que havien de fer per cobrar les primes.

A més, estan en marxa les festes majors de Ciutat Meridiana i la Trinitat Nova, mentre la Guineueta enceta la seva. Avui dissabte trobareu activitats per a tothom i especialment dos festivals adreçats a dos col·lectius, el familiar al matí, el Simbikids, i el jove a la nit, el Simbiruta, que enguany compleix 25 edicions.  L’escenari principal de la jornada serà el parc de la Guineueta.  L’agenda d’avui és la següent:

10.30h Cercavila amb Gegants i Capgrossos

11h 6è Simbikids, Festival familiar al Parc de la Guineueta
Activitats i actuacions per a tota la família

Esmorzar gratuït a càrrec del Mercat de la Guineueta

Espectacle “Ballacanalla” de la cia Capicua

11h Ioga en família

11.45h Taller obert d’autodefensa

18.30h Cercavila/passabars. Inici al Casal Popular 3 Voltes Rebel. 5 Cerveses 6€
Inscripcions i venta de tikets al Casal Popular 3Voltes Rebel i a La Masia de la Guineueta o el mateix dia al passabars

21h Pregó de festa major a càrrec de Gika Teatre, al parc de la Guineueta
21.15h 25è Simbiruta, Festival Jove de la Guineueta, al parc de la Guineueta
Amb les actuacions de: Las Marikarmen, Abel ke pasa, Drunken Fighters, Kop, PD Frida

Podeu consultar via web la resta de programació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies