El CCD Turó de la Peira, futbol i integració

El club organitza aquest cap de setmana un torneig amistós amb què dona a conèixer la seva tasca social

Enclavats en el parc del Turó de la Peira, aquest equip de futbol demostra des de fa molts anys la seva vocació de barri. Aquest cap de setmana ho torna a fer amb un torneig de futbol amistós en el qual sobretot cal passar-ho bé.  Jugadors i jugadores competiran contra altres entitats de les 9 a les 20h, i tothom tindrà premi i obsequis. I en acabar el partit, a més, rebran una peça de fruita seguint la política d’hàbits saludables. La Setmana Esportiva del CCD Turó de la Peira servirà, també, per presentar l’equip femení, recuperat després d’un temps d’absència.

El CCD Turó de la Peira és una entitat que, més enllà de la vessant esportiva, du a terme una indubtable tasca d’integració i cohesió social. Així, acull futbolistes becats per l’Ajuntament que poden desenvolupar la pràctica del futbol sense cap cost per a ells, i amb una aportació econòmica suplementària del mateix club.

Actualment, a més, ofereixen també les seves instal·lacions a un grup de joves en situació d’asil perquè puguin entrenar-hi i, d’aquesta manera, integrar-se en la nova comunitat d’una de les millors maneres possibles: la pràctica de l’esport.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies