Entrenaments oberts de la Colla Castellera Jove de Barcelona a la Prosperitat

Els castellers ofereixen quatre dies d’assaig aquest mes de juny

Fa uns dies la Colla Castellera de Nou Barris va aturar la seva activitat en no haver aconseguit un creixement ràpid de la seva massa social, necessària per continuar endavant. Però els amants dels castells tenen  aquest mes quatre oportunitats per apropar-se a aquest món, i participar en la creació de torres. La Colla Castellera Jove de Barcelona defensa que “fer Castells no es només cultura popular també es fer vida i fer barri”. I per aquesta raó i aprofitant el bon temps, surten a les places per convidar el veïnat a sumar-se a la tradició.

Aquest any l’escenari triat per als entrenaments oberts és la plaça d’Àngel Pestaña. Els assaigs estan programats per a avui dimarts i per als dies divendres 14 de juny, dimarts 18 de juny i divendres 21 de juny. L’horari és de 19 a 22h. Per participar us hi podeu apropar directament o bé avisar al correu esdeveniments@jovedebarcelona.cat o per telèfon al 626 732 009.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies