En marxa les obres de reurbanització del carrer de la Mina de la Ciutat

Els treballs, fruït d’un procés participatiu, faran més accessible i ample l’espai per als vianants

La setmana passada van iniciar-se les obres de reurbanització del carrer de la Mina de la Ciutat, al barri de les Roquetes. Aquests treballs, resultat d’un procés participatiu dins el Pla de Barris, tenen l’objectiu de reordenació del carrer per millorar l’accessibilitat i augmentar l’espai per als vianants. Està previst que les obres acabin el maig de 2020.

Les obres ampliaran les voreres, renovaran l’enllumenat i col·locaran mobiliari urbà nou. També soterraran les línies aèries i s’adequarà la xarxa de clavegueram. A més, es crearan parterres nous amb vegetació i s’hi plantarà arbrat. També es millorarà l’accés a les escales mecàniques de la plaça de les Roquetes, apropant el pas de vianants a la instal·lació.

Pel que fa al trànsit de vehicles, s’implantarà una rotonda a la cruïlla del carrer de la Mina de la Ciutat amb el passeig del Bosc de Roquetes. D’aquesta manera  s’organitzarà millor el trànsit ja que es permetrà el canvi de sentit dels vehicles.

Les obres tenen afectació al trànsit, ja que han reduït la circulació a només un carril, i també han suprimit l’aparcament a la zona afectada. Bona part de l’aparcament, però, es recuperarà un cop finalitzin les obres segons el previst.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies