Nou Barris es mobilitza per celebrar el dia de l’Orgull LGBTI

El col·lectiu es desmarca del ‘GayEixample’ i aposta per una festa més arrelada als barris populars

Aquest vespre, el col·lectiu Orgull de Perifèria convertirà el parc de Serra i Martí en un escenari reivindicatiu i festiu dedicat a les dones i les persones LGBTI.  La celebració es desmarca de les conegudes ‘pride’ i altres festes que segons el organitzadors responen al ‘mercat capitalista’ i poc tenen a veure amb les persones dels barris populars. Sota el lema “Orgull de Classe” aposten per un model s’oci que s’allunya de l’oferta del ‘GayEixample’, un món reduït amb hotels i discoteques de luxe, i que s’apropa molt més als veïns i veïnes del districte.  Aquest 2019, la trobada tindrà més d’una quinzena d’artistes, grups i PD’s, amb una gran majoria de dones i persones LGBTI, amb l’objectiu de demostrar que la música és un arma de lluita.

Podeu consultar tota la programació que s’estendrà tota una setmana a la web de Orgull de Classe.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies