Nou Barris es mobilitza per celebrar el dia de l’Orgull LGBTI

El col·lectiu es desmarca del ‘GayEixample’ i aposta per una festa més arrelada als barris populars

Aquest vespre, el col·lectiu Orgull de Perifèria convertirà el parc de Serra i Martí en un escenari reivindicatiu i festiu dedicat a les dones i les persones LGBTI.  La celebració es desmarca de les conegudes ‘pride’ i altres festes que segons el organitzadors responen al ‘mercat capitalista’ i poc tenen a veure amb les persones dels barris populars. Sota el lema “Orgull de Classe” aposten per un model s’oci que s’allunya de l’oferta del ‘GayEixample’, un món reduït amb hotels i discoteques de luxe, i que s’apropa molt més als veïns i veïnes del districte.  Aquest 2019, la trobada tindrà més d’una quinzena d’artistes, grups i PD’s, amb una gran majoria de dones i persones LGBTI, amb l’objectiu de demostrar que la música és un arma de lluita.

Podeu consultar tota la programació que s’estendrà tota una setmana a la web de Orgull de Classe.