Arrenquen els espectacles de L’Estiu al Pati amb el festival de flamenc feminista

La guitarrista Antonia Jiménez, plat fort del programa que inclou també les cantaoras Cristina López i Ana Brenes

El pati de la seu del districte de Nou Barris es converteix per tercer any en l’escenari d’espectacles i concerts. Quatre propostes i estils ben diferenciats per als quatre caps de setmana que trobem fins al 21 de juliol, finançats per l’impost turístic.

El cicle l’Estiu al Pati s’enceta avui i demà amb una nova edició del festival feminista de flamenc R(OLES), la reformulació del festival de flamenc que anys enrera acollia Nou Barris. El certmane ofereix dues nits inoblidables i gratuïtes al Pati de la Seu del Districte que tindrà demà la guitarrista Antonia Jiménez com a plat fort del programa.

Avui la festa flaemnca comença a les 21h amb LaboratoriA, grup format per la guitarrista Isabelle Laudenbach, les cantaoras Cristina López i Ana Brenes, i la balladora Aina Núñez. El seu xou encaixa perfectament en un festival que pretén trencar alguns dels estereotips que envolten el jondo. A l’espectacle, posen en solfa el masclisme d’algunes lletres flamenques, el paper de la dona dins i fora de l’escenari, i reivindicaven la figura de grans artistes femenines de l’art jondo. A les 23h, serà el torn de Vicky Blum, guitarrista que actuarà en la Nit de Rumba Flamenca acompanyada de la veu d’Esther González. Ambdues són part del grup “Maruja Limón”, però en aquesta ocasió s’alien amb la percussionista Flor Inza per interpretar un repertori en el qual es recordaran de Bambino, Lola Flores o María Jiménez, entre d’altres.

Demà serà el torn de l’espectacle “Barcelona ♥ Antonia” a partir de les 21 h, en què Antonia Jiménez demostrarà que el seu toque mereix la mateixa consideració que quan l’executa un home.  Vindrà acompanyada de José Maldonado, al baile; Miriam Vallejo, al cante; David Domínguez, a la percussió i de Mélodie Gimard, al piano.

Les activitats al Pati de la Seu continuaran la resta de caps de setmana amb un programa de concerts de blues, espectacles de circ i altres propostes gratuïtes que amenitzaran les nits d’estiu d’aquest juliol.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies