Places vacants a tres escoles bressol de Nou Barris

Els centres són l’EBM Pla de Fornells, EBM El Vent i EBM Trinitat Nova

Un cop finalitzat el procés ordinari de preinscripció i de matrícula a les 101 escoles bressol municipals de Barcelona per al curs 2019-2020, un total d’11 escoles de diferents districtes de la ciutat tenen actualment places vacants per a totes les famílies interessades que no van participar en el procés inicial ordinari de preinscripció o, també, per a les famílies que s’han quedat en llista d’espera en alguna altra escola. L’Ajuntament ha informat que a Nou Barris, les escoles són la Pla de Fornells, El Vent i Trinitat Nova. Les famílies interessades en alguna de les places vacants s’hi poden adreçar telefònicament.

Vacants per a infants de 4 mesos i fins a 1 any d’edat (nascuts el 2019):

EBM El Vent: telèfon 934273745
EBM Pla de Fornells: telèfon 933598350

Vacants per a infants d’1 a 2 anys d’edat (nascuts el 2018):

EBM Trinitat Nova: telèfon 933595271

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies