En marxa les obres de construcció d’una pista poliesportiva a l’espai del Campillo de la Virgen

El barri estrenarà a l’octubre una canxa reglamentària de futbol sala coberta  

Una de les demandes històriques de Torre Baró està prenent forma a l’espai del Campillo de la Virgen. Es tracta de la construcció d’una pista poliesportiva coberta. Concretament, s’està fent una pista reglamentària de futbol sala a l’esplanada de sauló que hi ha sota l’àrea de jocs infantils.  La pista tindrà una coberta d’estructura metàl·lica i lleugera. Al laterals s’hi inclouran unes malles de niló per evitar que les pilotes s’allunyin de la pista de joc.

Les obres inclouen també l’adequació de la rampa que connectarà la pista de futbol sala amb les pistes de petanca i els jocs infantils. La nova rampa serà accessible segons la normativa existent. A més, es construiran unes grades que serviran també d’escala per salvar el desnivell a la zona, es milloraran els recorreguts entre tots dos equipaments esportius i s’hi instal·larà el nou enllumenat.

Les obres van començar fa unes setmanes i s’allargaran fins a l’octubre d’aquest any.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies